ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Το νερό εδόθη με αφθονία στον άνθρωπο από τους Δημιουργούς του πλανήτη.

Το νερό είναι η μόνη συνηθισμένη ουσία που βρίσκεται με φυσικό τρόπο και στις τρεις κανονικές καταστάσεις της ύλης και είναι απαραίτητο σε όλες τις γνωστές μορφές (υγρή-στερεά-αέρια) 

Κρίσιμη θερμοκρασία:374,15 °C

Κρυσταλλική δομή στερεού:εξαγωνική

Χημικός τύπος:H2O

Δείκτης διάθλασης, nD:1,33 ... 

Το νερό είναι:

Θεμελιώδης παράγοντας για τη δημιουργία και για τη διατήρηση της ζωής στον πλανήτη μας. 

Το πιο διαδεδομένο υγρό στη φύση. Περίπου το 70% της επιφάνειας της Γης καλύπτεται από νερό. Οι επιστήμονες θεωρούν ότι το νερό έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την εμφάνιση της ζωής στον πλανήτη μας. Χωρίς το νερό δεν μπορεί να υπάρξει ζωή. 

Το κύριο συστατικό των ζωντανών οργανισμών. Όλα τα ζώα και τα φυτά αποτελούνται από νερό σε ποσοστό μέχρι και 95%. Είναι απαραίτητο για τους οργανισμούς, διότι συμμετέχει στις βιολογικές λειτουργίες τους. 

Το κύριο συστατικό των τροφών και πολλών υλικών. Νερό υπάρχει στα τρόφιμα (πίνακας 1) και σε πολλά υλικά καθημερινής χρήσης (οδοντόκρεμα, υγρά απορρυπαντικά κτλ.).

    

Η Παγκόσμια Ημέρα Νερού καθιερώθηκε το 1992 από τον ΟΗΕ και εορτάζεται κάθε χρόνο στις 22 Μαρτίου με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα που αφορούν τη σημασία του πόσιμου νερού και τη βιώσιμη διαχείριση των υδάτινων πόρων. 

Το νερό υπάρχει στη φύση από τότε που δημιουργήθηκε ο πλανήτης μας

Ο Θαλής ο Μιλήσιος είπε το περίφημο «Αρχή πάντων ύδωρ», θεωρώντας το νερό την αρχή όλων, όπως και ο Αριστοτέλης που θεωρούσε το νερό μία από τις τέσσερις πρωταρχικές ουσίες της φύσης μαζί με τη γη, τον αέρα και τη φωτιά. 

Το νερό είναι απαραίτητο συστατικό για τη ζωή και το πιο σημαντικό μετά το οξυγόνο. Το σώμα μας αποτελείται κυρίως από νερό. Έχει υπολογιστεί ότι το θα πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 65% νερό, ενώ σε κάποια όργανα, όπως ο εγκέφαλος, η περιεκτικότητα σε νερό φτάνει στο 85%. 

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΤΟ ΝΕΡΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ. 

ΑΡΧΙΚΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΑ (ΔΗΜΟΙ) ΝΑ ΔΙΑΝΕΜΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΤΙΜΗΜΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ. 

ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΙΜΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ. 

ΕΤΣΙ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ) ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΟΥ. 

ΝΕΡΟ

Το νερό εδόθη με αφθονία στον άνθρωπο από τους Δημιουργούς του πλανήτη. Ο άνθρωπος πρέπει να σέβεται αυτό το θείο δώρο, πρέπει να σέβεται απόλυτα τα ποτάμια, τις λίμνες, τις πηγές, τα ρυάκια, τις θάλασσες να μην τα μολύνει και να ενεργεί όπως φροντίζει να μην μολύνεται ο εαυτός του.

Όπου απαιτούνται διεργασίες παραγωγικές με νερό θα τοποθετούνται για την απόλυτη καθαριότητα του νερού οι πιο τεχνολογικά άρτιοι βιολογικοί καθαρισμοί.


Καθαρισμός όλων των υδάτων θα γίνουν από την Πολιτεία μας από συχνότητες αποστατικές που με αυτές τώρα δηλητηριάζουν το νερό.


Το νερό θα πάρει πάλι τη μορφή, την κρυστάλλωση, τις θείες ιδιότητες, τις ενέργειες και τα ιχνοστοιχεία που νομοτελειακά μεταφέρει γιατί έτσι μόνο προορίζεται για τον άνθρωπο.


Το νερό είναι θείο δώρο. Δεν το παράγει κανένας. Έτσι δεν θα μπορεί ποτέ να πωλείται. Το κόστος κατανάλωσης, η οποία πρέπει να γίνεται πάντα με σεβασμό, είναι το κόστος της κατασκευής και συντήρησης του δικτύου διανομής.


Το νερό μπορεί να πωλείται μόνο ως συνιστώσα τελικού επεξεργασμένου προϊόντος.


Θα γίνει ειδική επεξεργασία του θαλάσσιου νερού ούτως ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα λειψυδρίας που αντιμετωπίζουν αρκετά νησιά και μέρη της ηπειρωτικής Ελλάδος.


Θα διορθωθεί το δίκτυο μεταφοράς νερού σε όλες τις αγροτικές, παραμεθόριες περιοχές, αστικά κέντρα κτλ ούτως ώστε να υπάρχει ισορροπημένη κάλυψη και συνεχής παροχή νερού που να καλύπτει όλες τις ανάγκες.


ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. Το πρόγραμμα είναι στηριγμένο επάνω στις οικονομικές προσφορές του Αρτέμη Σώρρα προς την Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία καθώς επίσης και στο πρόγραμμα των 2,3 τρις Ευρώ το οποίο έχει κατατεθεί στα Ταμεία Κληρονομικών Κεφαλαίων των αυτοχθόνων κυρίαρχων Ελλήνων. Αυτές οι προσφορές και τα αποθεματικά που είναι στην διάθεση των Ελλήνων θα περιέλθουν στα χέρια μας όταν τους θεσμούς του κράτους μας τους αναλάβει ο Πολιτικός Φορέας «Ελλήνων Συνέλευσις - Ε.ΣΥ.».


ΕΛΛΗΝΑ ΕΝΩΣΟΥ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ “ΕΛΛΗΝΩΝΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”

ΚΕΝΤΡΙΚΗ Ε.ΣΥ.


ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια